Wat komt er allemaal kijken bij studeren?

Studeren aan het hbo, wat betekent dat eigenlijk? Hoe anders is het dan de havo of het mbo? Hoe zit de structuur in elkaar en hoe werkt het op een hogeschool? Op deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van studeren aan het hbo.

Meer over studeren aan het hbo

Studeren bij de NHL betekent: ontwikkel je talenten en groei in je ambities. Studenten worden bij de NHL gestimuleerd verder te kijken, over de grenzen van hun eigen vakgebied heen. Wij vertellen je graag hoe wij dat doen.

Meer over studeren aan de NHL

Het NHL-gebouw: voor buitenstaanders vaak niet meer dan een grote en imposante school. Maar hoe ziet het er van binnen uit? Ondanks het formaat heerst er volgens de meeste studenten een gezellige sfeer op de NHL. Het is een modern gebouw, met veel licht en ruimte. Maar misschien nog belangrijker: je vindt er alles wat je nodig hebt om te kunnen studeren, zoals draadloos internet, snellaadpunten voor je mobiele telefoon, studielandschappen en een Document Centre.

Meer over de faciliteiten bij de NHL

Bij NHL Hogeschool ben je geen nummer, docenten weten wie je bent. Om als student het beste uit jezelf te kunnen halen, is goede begeleiding onmisbaar. Natuurlijk maak jij je eigen keuzes voor de toekomst, maar docenten en decanen staan voor je klaar om je hierin te coachen. De NHL kent een aantal aanspreekpunten tot wie je je kunt richten met vragen en problemen.

Meer over de begeleiding bij de NHL