Studiefaciliteiten

Het NHL-gebouw: voor buitenstaanders vaak niet meer dan een grote en imposante school. Maar hoe ziet het er van binnen uit? Ondanks het formaat heerst er volgens de meeste studenten een gezellige sfeer op de NHL. Het is een modern gebouw, met veel licht en ruimte. Maar misschien nog belangrijker: je vindt er alles wat je nodig hebt om te kunnen studeren, zoals draadloos internet, snellaadpunten voor je mobiele telefoon, studielandschappen en een Document Centre.

Zoek je een rustig plekje om aan je verslag te werken? Of een kleine ruimte waar je met je projectgroep kunt brainstornen? De NHL heeft verschillende studielandschappen waar je terecht kunt met je laptop of aan de slag kunt achter een vaste pc. In de verschillende break-out rooms kun je met kleine groepjes aan het werk. Uiteraard zijn alle ruimtes voorzien van wifi!

Studieplekken

Zoek je een rustig plekje om aan je verslag te werken? Of een kleine ruimte waar je met je projectgroep kunt brainstornen? De NHL heeft verschillende studielandschappen waar je terecht kunt met je laptop of aan de slag kunt achter een vaste pc. In de verschillende break-out rooms kun je met kleine groepjes aan het werk. Uiteraard zijn alle ruimtes voorzien van wifi!

Studieadviescentrum

Heb je nog geen idee wat je wilt gaan studeren? Of ben je al bezig met een studie, maar twijfel je of je op de goede plek zit? Het Studieadviescentrum helpt je graag bij het vinden van de juiste opleiding. Ook met vragen over de opleidingen van de NHL of studeren in het hbo kun je bij het Studieadviescentrum terecht.

NHL Studentloket

Bij het NHL Studentloket kun je terecht voor al je vragen over studiegerelateerde zaken. Denk aan informatie over roosterwijzigingen of de bereikbaarheid van je docent. Daar waar het NHL Studentloket geen antwoord kan geven op je vraag, word je direct en correct doorverwezen naar de juiste persoon of afdeling. De medewerkers van het NHL Studentloket helpen je graag verder met al jouw studiegerelateerde vragen!

International Office

Het International Office kan je adviseren over de mogelijkheden om in het buitenland te studeren of stage te lopen. Een buitenlandse studie of stage is een goede manier om een land en een cultuur te leren kennen. Wil je studeren in het buitenland? Dit is vaak mogelijke doordat de NHL overeenkomsten heeft met verschillende partneruniversiteiten.

ICT Support Centre

Goed werkende computers en snelle wifi zijn onmisbaar voor een hbo-student. De medewerkers van het ICT Support Centre staan voor je klaar om je te helpen bij al je ICT-vragen. Daarnaast zetten onze ICT-professionals zich dagelijks in om de netwerken, verbindingen, computers en programma’s zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Document Centre

Je scriptie, werkstuk of stageverslag mooi laten drukken en inbinden? Dat kan bij het Document Centre. Zelfs als je het last-minute nog moet inleveren! Ook voor goedkope kleurenkopieën, drukwerk of kantoorartikelen kun je terecht bij het Document Centre van NHL Hogeschool.

Mediatheek

Boeken, tijdschriften en dvd’s leen je gratis in de mediatheek. Het enige wat je nodig hebt, is je NHL-kaart. Ook kun je online bronnen raadplegen zoals e-books en databanken. Daarnaast kun je er samen of alleen studeren en hulp krijgen bij deskresearch, bronvermelding en het schrijven van je scriptie. Kortom: de mediatheek heeft het!

Learning Centre

Wil jij jezelf verdiepen, verbreden of je kennis bijspijkeren? De NHL heeft een uniek Learning Centre waar je verschillende cursussen kunt volgen, zoals Spaans, zakelijke adviesvaardigheden, Photoshop, PHP, EHBO of een bijspijkercursus Engels of Nederlands. Voor het volgen van deze cursussen kun je vaak nog studiepunten krijgen ook!

Restaurant

Koffie scoren, een broodje eten, een gezonde snack of vette hap? Met het aanbod in het NHL Restaurant kom je de dag wel door! In het NHL-café kun je terecht voor een snelle tosti of je kunt er gezellig met je studiegenoten een drankje drinken. Als het lekker weer is kun je hier zelfs lekker buiten zitten op het terras.