Contact

De locatie van de Thorbecke Academie is in Leeuwarden.

Bezoekadres

Rengerslaan 10
8917 DD Leeuwarden
058 251 1888

Secretariaat

thorbeckeacademie@nhl.nl

Fiets

De NHL is per fiets te bereiken via de Rengerslaan en Dokkumertrekweg. Voor fietsen, brommers en scooters is er een fietsenkelder met 2.000 plekken onder het gebouw. De afritten zijn aan de zuidzijde (bij de grote hal) en de westzijde (aan de Rengerslaan). In de fietsenkelder is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Openbaar vervoer

Neem vanaf Leeuwarden CS buslijn 612. Overdag rijdt er iedere 10 minuten een pendelbus van en naar de Rengerslaan. ’s Avonds rijdt de bus elk half uur. Je pakt dan buslijn 8 en stapt in en uit bij halte ‘Eebrug’. Ook kun je ‘s avonds met lijn 36, deze rijdt om het half uur van de halte ‘NHL Hogeschool’ naar het station (niet andersom).

Auto

De parkeerplaats bij de NHL is bereikbaar via de Rengerslaan en is 24 uur per dag geopend. Er is plaats voor 800 auto’s en motoren. Vanaf de parkeerplaats is het schoolgebouw lopend bereikbaar. Parkeren is het eerste uur gratis, zodat leveranciers probleemloos kunnen laden en lossen. Na het eerste uur is het dagtarief € 1,- voor medewerkers en studenten (met gebruik van NHL-kaart) en € 2,50 voor andere gebruikers. Er zijn grotere parkeerplaatsen voor mindervaliden vlakbij de slagbomen gereserveerd.